Foto is gemaakt tijdens de uitreiking van shirts in 2016. Toen kwam de 100e Vierdaagse zoals vroeger door Mill. (Foto: Cockie Kremers)

Na 2 jaar afwezigheid, staat dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse weer op het programma. Deze 104e editie start dinsdag 19 juli 2022. Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers aan deze Vierdaagse een gratis shirt bestellen. Deze worden beschikbaar gesteld door Ontdek Mill en Stichting Activiteiten Mill (SAM). Hiermee willen zij de kernen Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord ook tijdens dit grootste wandelevenement ter wereld onder de aandacht brengen.

Bent u deelnemer? Laat dit dan weten en Ontdek Mill en SAM zorgen voor een shirt. Het zijn dit keer sportpolo’s van 100% polyester. Ze zijn beschikbaar in de maten:
Maten vrouwen: S - M - L - XL - XXL
Maten heren: S - M - L - XL - XXL - XXXL

Aanmelden voor een shirt kan door een mailtje te sturen met uw naam en gewenste maat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch kan dit via tel. 0485 32 56 34. Er komt vlak voor de start van de Nijmeegse Vierdaagse een officieel moment van uitreiking.

Zie voor hetgeen Ontdek Mill en SAM zoal doen www.ontdekmill.nl en www.beleefhetinmill.nl.