Lotje is een heerlijk dametje, van zo’n 5 jaar. Ze is ontzettend lief en vindt het heerlijk om te knuffel. Ze komt graag op schoot en vind het heerlijk als je met je vingers haar kopje kroelt. Een soort hoofdmassage, ja, daar geniet ze erg van. Verder is Lotje een rustige poes, ze luiert lekker op haar favoriete plekjes of op schoot.

Ondanks dat deze dame zo ontzettend lief is, heeft nog niemand zich over haar ontfermd. Dat heeft een reden. Lotje heeft namelijk diabetes. Dat houdt in dat ze tweemaal daags insuline gespoten moet krijgen. ’s Ochtends en ’s avonds krijgt ze dus een prikje. Daar geeft Lotje overigens niks om, want dat gaat gepaard met wat lekkers en Lotje staat dan iedere ochtend en avond vrolijk te wachten tot dat moment. Haar insuline is momenteel helemaal goed afgesteld en uiteraard wordt je helemaal op te hoogte gebracht wat het allemaal in zou houden.

Lotje zou het heerlijk vinden om samen met haar baasjes een rustig leven te leiden en te genieten van de rust. ’s Avonds lekker op de bank, of overdag lekker in het zonnetje op een balkon of in een tuin. Lotje wil het liefst haar baasjes voor zichzelf houden en ze niet delen met andere viervoeters.

Ben jij degene die zich wel wil ontfermen over Lotje en samen wil knuffelen op de bank? Ga dan snel naar www.hokazo.nl/kat/lotje en neem contact met ons op!