Korte lijnen tussen inwoners en de CDA raadsleden om u te vertegenwoordigen, dat is wat het CDA blijft doen voor u. Zeker in een grotere gemeente vinden zij het belangrijk dat u een vast contactpersoon heeft die u makkelijk kunt bereiken. Ook in uw dorp is een CDA raadslid aangewezen als contactpersoon. Inwoners kunnen dus altijd met vragen, ideeën of zorgen terecht bij een raadslid, die echt aandacht en hart heeft voor uw dorp. Op deze manier krijgt ieder dorp de aandacht die het verdient.

Fractievoorzitter Albrecht Martens verklaart: “Het CDA is een partij die dicht bij de inwoners staat. Voor communicatie zijn vaste aanspreekpunten enorm belangrijk. Goed contact met inwoners stopt niet na de verkiezingen. Dan begint het pas in Land van Cuijk! We willen dat iedereen gemakkelijk zijn idee, mening of zorg kan bespreken met ons. Heeft u ons nodig, bel of mail dan even uw CDA-raadslid!”

Op de site van het CDA Land van Cuijk www.cdalvc.nl kunt u zien wie voor uw dorp de contactpersoon is die zich voor uw dorp inzet en welke speerpunten er voor uw dorp zijn. Op de achterpagina is dit overzicht ook opgenomen, handig om te bewaren voor later als u dat nodig heeft.