Zaterdag 14 mei stond bij Omroep Land van Cuijk alles in het teken van de Top 100. Alle inwoners van de gemeente Land van Cuijk konden hun 5 favoriete platen insturen en daarmee niet alleen de Top 100 samenstellen, maar ook maakte men kans op leuke prijzen. Heel wat inwoners gaven hun favoriete platen door waardoor er een gevarieerde platenlijst ontstond.

Van 07.00 uur tot 18.00 uur was deze Top 100 niet alleen te horen, maar via televisie kon iedereen live in de studio meekijken. Daar zag men niet alleen de vele enthousiaste vrijwilligers van de omroep aan de slag, maar elk uur was er ook een speciale studiogast die als gast-DJ aanschoof. Hieronder waren onder andere waarnemend burgemeester Wim Hillenaar en gitarist Jan Hendriks van Doe maar. Elk uur werd onder alle inzenders van een persoonlijk favoriete platenlijstje een van de gesponsorde prijzen verloot.

Dit waren de 5 meest gekozen nummers:

  1. Queen - Bohemian Rhapsody
  2. Guus Meeuwis - Brabant
  3. Led Zeppelin - Stairway To Heaven
  4. Deep Purple - Child in Time
  5. Aphrodites Child - Rain and Tears

Zie voor het complete overzicht www.omroeplvc.nl.

Gezien de vele positieve reacties van kijkers, luisteraars als de vrijwilligers binnen de omroep, krijgt deze Top 100 van het Land van Cuijk beslist een vervolg. Meer weten over de RTV-programma’s van Omroep Land van Cuijk of aansluiten als vrijwilliger en programmamaker? www.omroeplvc.nl