Regelkevers is het politieke radioprogramma van Omroep Land van Cuijk. Elke dinsdag is er van 18.00 uur tot 19.00 uur aandacht voor de actualiteit rond alles wat er leeft en speelt op politiekvlak in de gemeente Land van Cuijk. Maar ook kan men via Regelkevers nader kennismaken met raads- en collegeleden in deze gemeente.

Zo zijn de komende weken diverse wethouders studiogast. Vanavond, dinsdag 17 mei is dat wethouder Mark Janssen. Met hem zal o.a. gesproken worden over de actuele stand van zaken rond de uitbreiding en nieuwbouw van het gemeentehuis. Daarna is wethouder David Sölez is op 24 mei te gast, wethouder Joost Hendriks op 31 mei, 7 juni schuift wethouder Antoinette Maas aan en 14 juni wethouder Maarten Jilisen. Komende dinsdag 17 mei zal overigens ook (telefonisch) gesproken worden met Mariella Bastiaans van Liberaal Land van Cuijk. Dit over vragen die zij stelden rond het gegeven dat Cuijkse senioren ruimte moeten maken voor re-integrerende daklozen.

Eerdere uitzendingen van Regelkevers zijn via hun eigen podcast terug te horen. Dat kan via alle podcastproviders of op www.regelkevers.nl. Zie voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl.