Verweijen ICT heeft veel te bieden. Dankzij betrokken medewerkers, altijd bereid om die extra stap te zetten. Vanaf hun kantoor in Mill of op locatie bij de klant. Het team van +/- 30 medewerkers is groot genoeg om alle benodigde expertises in huis te hebben. En tegelijk nog steeds klein genoeg om onze kenmerkende persoonlijk touch te behouden. Of het nou om mobiele of vaste telefonie gaat, internetverbindingen of de meest uiteenlopende vragen op het gebied van ICT; Verweijen ICT staat tot uw dienst!

Tom Verweijen richtte op 21 mei 2004 Verweijen ICT op. Tom: “uiteraard is mijn werk in 18 jaar tijd flink veranderd. Niet alleen omdat ik niet meer op het zolderkamertje bij mijn ouders zit of doordat ik nu meer dan 30 medewerkers in dienst heb, maar ook vanwege de veranderingen die elke dag in de wereld van ICT plaatsvinden. Ik geniet nog steeds van de technische ontwikkelingen en vraagstukken waar we ons over mogen buigen. Daarnaast klinkt het misschien als een open deur, maar ik ben écht trots op mijn team. Het werk kan behoorlijk stressvol zijn, maar gelukkig kunnen we dit (zeker nu de Corona maatregelen nauwelijks meer van toepassing zijn) goed afwisselen met gezelligheid op de werkvloer en regelmatig een personeelsuitje. Het leek me dan ook leuk om enkele trouwe medewerkers in het zonnetje te zetten en hun jarenlange ervaring binnen ons bedrijf te laten delen.”

Jeroen Loonen - Servicedesk Coördinator

Ik ben Jeroen Loonen, 29 winters jong en woonachtig in het mooie Loon (Overloon). 7 jaar geleden ben ik begonnen als 1e lijns Servicedesk medewerker en vervolgens heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar de 2e lijns Servicedesk medewerker en momenteel functioneer ik een paar jaar als Servicedesk Coördinator.
Mijn huidige rol binnen Verweijen ICT is om ervoor te zorgen dat de huidige en toekomstige klanten graag met ons bellen en goed worden geholpen door onze medewerkers van de Servicedesk. De drempel om contact op te nemen moet laag zijn. Wij zijn het eerste aanspreekpunt binnen Verweijen ICT. Die (eerste) indruk moet goed zijn en de klanten tevreden. Dan kunnen we met een gerust hart weer naar huis gaan!

Kris van Riet - ICT adviseur

Ik ben Kris uit Oploo. In 2016 ben ik begonnen als stagiair om informatiebeveiliging nog sterker in te bedden in alle facetten van het bedrijf en onze dienstverlening. Samen hebben we ervoor gezorgd dat we vooroplopen met het inzetten van moderne ‘cyber security maatregelen’. Oftewel: beveiliging van IT (werkprocessen). Verder houd ik mij veel bezig met zogenaamde ‘low-code’ oplossingen. Vaak zie je dat bij bedrijven de hoofdprocessen goed geautomatiseerd zijn, maar dat er voor de kleinere dingen nog allerlei papieren formuliertjes door een organisatie vliegen. Vaak kosten die handelingen veel extra tijd en je kunt daarop besparen door bijvoorbeeld een eenvoudige mobiele app op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal ondertekenen van een formulier. In veel gevallen is er niet eens programmeerkennis vereist en is de financiële investering beperkt. We denken graag mee met de klant om het makkelijker te maken en processen te verbeteren. Als onze klanten dan ook nog kosten kunnen besparen dan is dat helemaal mooi!

Lars Kremers - Senior Systeembeheerder / Teamleider Cloud

Ik ben Lars Kremers, oorspronkelijk uit Mill en inmiddels woonachtig in Cuijk. In 2011 ben ik begonnen als stagiair en inmiddels ben ik doorgegroeid tot Senior systeembeheerder/Teamleider Cloud. Binnen Verweijen ICT ben ik een aanspreekpunt voor complexe problemen en ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van ons Uptoday Team. Verweijen ICT realiseert cloud-oplossingen via het zelf ontwikkelde cloud-pakket UpToday. Systemen en netwerken worden op twee manieren door ons beheerd. ‘Traditioneel’ is het plaatsen van een server in eigen beheer, veelal op eigen locatie en het periodiek beheer ervan. De andere mogelijkheid is via werken in de cloud (online). Daarmee heb je altijd en overal met elk apparaat toegang tot je bestanden en programma’s. Dit is een veilige manier van werken waarbij je volledig ontzorgd wordt voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Bovendien is de continuïteit van de omgeving gewaarborgd.

Patrick Jans - Project medewerker

Ik ben Patrick Jans, woon in Langenboom en werk al sinds oktober 2007 bij Verweijen ICT. Toen ik aangenomen werd, was Tom Verweijen 5 jaar voor zichzelf aan het werk.
Het is mooi om te zien en mee te maken hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld door de jaren heen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opzetten van nieuwe en/of verbeteren van bestaande computeromgevingen bij onze klanten. Het leuke aan mijn werk is de afwisseling en dat ik de klant kan ontzorgen, begeleiden en met ze mee kan denken over een passende, betrouwbare en betaalbare IT-oplossing.
Er is geen werkdag hetzelfde omdat elke klant zijn eigen wensen heeft en specifieke software gebruikt. Door juist voor die zaken oog te hebben kunnen we toegevoegde waarde bieden. Daar ligt voor mij de uitdaging en mede daardoor vind ik het na al die jaren nog steeds leuk onze klanten hierin te helpen.

Verweijen ICT
Wanroijseweg 40
5451 HA Mill

Tel.: +31(0)485 - 74 80 80 (Algemeen)
Tel.: +31(0)485 - 74 80 90 (UpToday)