Elke dinsdagavond is bij Omroep Land van Cuijk tussen 18.00 uur en 19.00 uur het programma Regelkevers te horen. Dit is een politiek radioprogramma rond alles wat er leeft en speelt in de gemeente Land van Cuijk. Maar ook worden college- en raadsleden uitgenodigd om studiogast te zijn en zo meer te vertellen over hun werk binnen de gemeente. Dinsdag 24 mei is wethouder David Sölez te gast.

Daarnaast bellen programmamakers Herman van Gaal, Frank Peters en Corné Kremers ook met Judith Logtens van de VVD. Zij stelde eerder dit jaar vragen over het asielzoekerscentrum in Overloon. Dit om het college nogmaals te vragen het centrum in mei definitief te sluiten. Maar het blijft nu toch nog open. Maar ook bellen de programmamakers met Peter Stevens van het CDA. Hij verlaat de gemeenteraad om wethouder te worden in de gemeente Gennep.

Eerdere uitzendingen van Regelkevers zijn terug te horen via hun eigen podcast via diverse podcastproviders en op www.regelkevers.nl. Zie voor frequenties of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl.