Rens Hubers uit Mill is liefhebber van wandelen, natuur, fotograferen en praat ook graag met mensen die hij tegenkomt. Zo kwam hij op het idee Tegenliggers. Wie komt hij zoal tegen, waar komt men vandaan of wat doet men zoal. Dat is regelmatig te lezen in deze nieuwe rubriek Tegenliggers.

Als ik langs het Zilvermeer in de Molenheidse bossen fiets zie ik een man die op een bankje zit te genieten van het zicht op het water. We groeten elkaar en we zijn het erover eens dat het heerlijk weer is. Peter is geboren in Erp waar hij opgroeide op de boerderij van zijn ouders. Inmiddels woont hij al 28 jaar in Wilbertoord, samen met zijn vrouw Ans, die nog een ommetje over de Molenheide aan het wandelen is.

Zoon Kevin woont in Sint Hubert en Peter en Ans passen regelmatig op hun kleindochter Noé. Peter werkte lang als salaris-administrateur, met name voor de kantoren van ABAB en OOvB. Nu geniet hij van zijn vrije tijd met fietsen, wandelen, lezen en puzzelen. Ondertussen oriënteert Peter zich op vrijwilligerswerk wat hij eventueel wil gaan doen en neemt daar rustig de tijd voor.

Rens Hubers