Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Clubs kunnen zich op dit moment weer inschrijven om mee te doen aan de stemcampagne. Dit kan tot en met 14 juni. Daarna krijgen Rabobank leden in september de kans om te stemmen op hun favoriete clubs.

Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzaam en leefbaar Nederland. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen we in samenwerking met NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden. De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. Zo helpen we om het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden.

Club aanmelden

Verenigingen kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via de uitnodigingsmail die ze op 16 mei ontvangen hebben, of via www.rabobank.nl/clubsupport. Vanaf 5 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete clubs.