Elke dinsdag is bij Omroep Land van Cuijk tussen 18.00 uur en 19.00 uur Regelkevers te horen. Dit is een radioprogramma met alles wat er leeft en speelt in de lokale politiek in de gemeente Land van Cuijk. Hiervoor nodigen Herman van Gaal, Frank Peters en Corné Kremers studiogasten uit maar ook zijn er telefonische interviews. Dinsdag 7 en dinsdag 14 juni zijn de laatste 2 uitzendingen van Regelkevers te horen voor de vakantiestop.

Dinsdag 7 juni is wethouder Antoinette Maas van GroenLinks/PvdA studiogast. Tijdens dit gesprek zal men nader kennis met haar maken en haar portefeuille. Er is ook een telefonisch interview met Erik van Daal uit Sint Hubert. Hij werd afgelopen week benoemd als wethouder in de gemeente Venray en verruilde die post voor zijn raadslidmaatschap namens Team Lokaal in de gemeente Land van Cuijk. Dit was overigens voor Herman, Frank en Corné geen verrassing, zij hadden in hun podcast al gezien dat een uitzending met Erik van Daal uit oktober recent erg vaak beluisterd was vanuit Venray.

Zie voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl. Eerdere uitzendingen zijn via o.a. Spotify, Apple Podcasts en alle andere podcastproviders terug te beluisteren en via www.regelkevers.nl.