Regelmatig plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze keer een foto van de K.P.J. uit begin jaren 60. Bij de K.P.J. hadden ze elk jaar een regionale sportdag waaraan ook afdelingen van de K.P.J. uit de omgeving deelnamen. Ook het onderdeel gymnastiek stond op het programma. De K.P.J. in Mill was erg goed in het bouwen van een menselijke piramide. Op de foto o.a. Jo Berents, Jos van Kempen en Toon Josemanders. Kent u een van de andere deelnemers? Laat het weten aan Toon Willems via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Foto Hermsen Fotografie.

Meer van dit soort foto’s bekijken? Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.