Ontdek de natuur rondom De Kuilen en geniet van heerlijke gerechten tijdens Pruuf de Zomer. (Foto: Carolien Geurts van Kessel)

Heerlijk eten en wandelen? Dat kan tijdens Pruuf de Zomer, want dat is genieten van een smaakvolle tocht door het zomerse landschap rondom De Kuilen en aanschuiven bij vier verschillende culinaire gelegenheden om de Italiaanse zomer op uw bordje te proeven. Pruuf de Zomer is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.

Op zondag 3 juli kunt u vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur elk uur starten bij De Valkhoeve in Mill aan uw tocht. De wandeltocht is uitgezet tussen vier culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt ontvangt u de route en op het tweede gastvrije adres geniet u van uw eerste proeverij. Na vier adressen eindigt u weer bij het beginpunt van de heerlijke wandeltocht en deze sluiten we af met een nagerecht. De deelnemende eetgelegenheden zijn Het Glaslokaal in Langenboom, Onder de Kersenboom in Mill, De Valkhoeve in Mill en Kookstudio Het MoMent in Langenboom. De wandeltocht is ongeveer 10 KM lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de zomer zich heeft ontwikkeld. Het thema van deze editie van Pruuf de Zomer is La Dolce Vita, dus dat wordt genieten van heerlijke Italiaanse hapjes!

Pruuf het Goeie Leven

De culinaire wandeltochten onder de noemer Pruuf het Goeie Leven is een idee vanuit Ontdek Mill. In 2018 hebben een aantal ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform, het idee opgepakt en de koppen bij elkaar gestoken om samen de eerste editie – Pruuf de Lente – te organiseren. Pruuf de Lente was uitverkocht en bekroond met een gemiddeld cijfer van een 8,6 door de deelnemers. Hierna zijn nog een aantal Pruuf-rondes georganiseerd en na een stille periode van bijna 2 jaar is nu weer de draad opgepakt en staat er een nieuwe Pruuf de Zomer gepland.

Reserveren

Reserveren kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u aangeeft welk uur – tussen 10.00 en 14.0 uur – u wenst te starten. In de reactie op uw bericht ontvangt u alle informatie en de betaalmogelijkheid. Deelname kost € 35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf Het Goeie Leven https://www.facebook.com/pruufhetgoeieleven/ voor meer info.