Woensdag 22 juni werd de 4de wedstrijd aan de raam in Escharen gehouden. Met de bijna 8kg aan vis vorige week moest het nu gedaan worden met een schamele 3.5 kg, dit was vooral te danken aan de veelal kleinere vis die gevangen werd met opvallend veel baarsjes.

Marcel de Hoog was ervan overtuigd dat zijn geheime ingrediënt in het voer zijn vruchten af zou gaan werpen en als dit niet lukte zou hij dit prijs geven. Inmiddels is iedereen op de hoogte want hij kwam deze wedstrijd niet verder als 2 stuks. Toon Janssen deed het met de berekende totaal score van aantal en gewicht het beste en werd dag winnaar, gevolgd door Jan van de Broek en als derde werd Gerard van de Cruijsen die zelf verrast werd doordat hij 1 vis meer in het net had als dat hij verwachte, maar dit bracht hem dan wel de verdienstelijke derde plek. Anders was het bij Wiel Ven die bij de weegronde dacht een vis te hebben maar deze bleek er toch niet te zijn bij het lichten van het net. Even het netje repareren voor volgende week.

Ook onze weegmeester Wim van de Pol en lolbroek van beroep, was scherp deze avond en wees erop dat een door een vis verorberde maiskorrel de meetgegeven negatief zouden kunnen beïnvloeden en deze gelieve te verwijderen. Kortom een gezellige wedstrijd met vooral kleine vis.

Deze en volgende week verplaatsen we voor de 2 laatste wedstrijden naar de bus waar we hopelijk weer allemaal aanwezig zijn, en waar nog aardig wat verschuivingen in het totaal klassement kunnen plaatsvinden.

De gelote dagprijs is deze week voor Peter roijendijk.

Tot volgende week de wedstrijdcomissie www.hsvhetkanaalmill.nl