Wat is het eerste jaar snel voorbijgegaan. Afgelopen zomer ben ik (Silvia Gommans) samen met Joop van der Veen gestart met personal training in Mill, gericht op het in beweging krijgen van mensen en het vergroten van hun vitaliteit.

Van origine heb ik een achtergrond in HR en adviseer ik bedrijven over verzuimkosten en het vergroten van inzetbaarheid van personeel. Steeds meer bedrijven én personen hebben aandacht voor een gezondere leefstijl en “fit for the job zijn”. Diverse vragen zijn bij ons terecht gekomen, waarmee we met veel enthousiasme aan de slag zijn gegaan. Dat heeft geresulteerd in een fantastische opdracht van een vitaliteitsplan “samen sporten” bij N2 People en maatwerkplannen voor individuele sporters.

Hoe is Orange PT begonnen?

Vanuit mijn baan als Consultant duurzame inzetbaarheid, heb ik de verdieping gezocht op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Mijn passie is sport. Of dat nou CrossFit, hardlopen, wielrennen of skiën is, ik hou ervan om bezig te zijn en anderen hierin te helpen en te stimuleren. Om die reden heb ik gekozen voor de opleiding Fitnesstrainer A en personal trainer en heb ik lesgegeven op een sportschool. Ook outdoor trainingen heb ik georganiseerd. Superleuke ervaringen. En afgelopen jaar ben ik het adviseren, coachen en trainen gaan combineren vanuit Orange PT. Sport en bewegen als middel om gezonder, vitaler en gelukkiger in het leven te staan. Sporten verfrist je geest en geeft energie.

Momenteel ervaar ik zelf hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Als een life event je uit het veld slaat, zorgt bewegen (van een korte wandeling, tot stretchoefeningen tot krachttraining) voor meer veerkracht. Sporten geeft mij de kans om even af te schakelen, los te komen van gedachten en daarna weer te denken in positieve kansen en mogelijkheden.

Reacties van mensen die bij ons sporten zijn:

  • “Superleuk dit! Vooral met elkaar actief bezig zijn.”
  • “Ik voel me energieker.”
  • “Mijn houding is zoveel verbeterd, sinds dat ik bij jullie sport.”
  • “Af en toe pittig, ik heb mezelf overtroffen.”
  • “Fijn om oefeningen te doen die ik normaal niet doe.”
  • “Ben blij dat ik toch (ondanks alle drukte) tijd heb vrijgemaakt.”
  • “Jij bent mijn stok achter de deur.”

Waar staat Orange PT voor?

Orange PT staat voor energie, geluk, enthousiasme, aanmoediging én vitamine. Lekker in beweging komen en blijven, dat is belangrijk. Op alle niveaus. Je hoeft geen hele sportcarrière achter de rug te hebben, om de stap naar personal training te zetten. Ook al begin je net (opnieuw), bij Orange PT kun je terecht. Daarbij staat plezier voorop.

Wat biedt Orange PT?

Orange PT staat voor kwaliteit, op het gebied van persoonlijke begeleiding, professionele materialen en techniek. De sfeervolle eigen studio, bied je alle ruimte om te trainen. Vooraf bespreken we samen wat je doelen zijn. We houden je progressie bij, als je dat wilt. Meten is weten! En train je liever met een vriend of vriendin samen? Kan ook.

Zou je bewegen en sporten op jouw werk willen introduceren? Wij komen graag in gesprek met jou en je werkgever hoe dit aan te pakken. Nieuwsgierig geworden? Bel (06-28525029), mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor een vrijblijvende kennismaking of volg Orange PT op Facebook en Instagram.

Op naar nog vele mooie jaren!