Het Hobby Centrum Mill wil je graag verwelkomen. Per 1 september komen er enkele plaatsen vrij o.a. Hout bewerken (iedere week: dinsdag morgen), Modelbouw hout (iedere week maandag morgen), Fotografie – o.a. bewerken van foto’s (de 3 de woensdag middag v.d. maand), Creatief Quilten (de 3de woensdag middag v.d. maand) en Taal Engels voor starters. Tijd-uur in overleg. Hobby Koperbewerking 2x per maand-maandag middag. Alle groepen staat onder leiding van een deskundige.

De nieuwe hobby groepen lopen vol : allen nog iets ruimte bij Pop-up : Sieraden maken (maanden nov.-dec) en Pop-up: Vilten (maart-aprl2023) Let op: Vol = Vol. Het klinkt als een vreemd probleem, toch zijn er veel mensen die geen hobby hebben. Soms hebben ze wel een hobby maar te weinig ruimte of niet voldoende apparatuur. Het hobbycentrum heeft wel de ruimte en we hebben ook veel apparaten die nodig zijn voor de verschillende hobby’s.

Een hobby is een bezigheid die je graag uitoefent en waarvoor je bereid bent je te ontwikkelen. Deze ontwikkeling geeft je een bepaalde kick, voldoening en ontspanning die je inspireert in het dagelijks leven. Sociaal contact is een belangrijk bijkomend aspect. De deelnemers kunnen enorm veel voldoening halen uit het delen van ervaringen tijdens het maken van de werkstukken, taaloefeningen, er wordt met liefde en respect bij het Hobby Ccentrum Mill over de vorderingen en valkuilen gesproken.

De deelnemers komen uit meer dan 24 regio dorpen. Zin om mee te doen? Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-344849 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.