Wat hadden we er allemaal zin in. De buitenspeeldag voor de peuters en kleuters van kindcentrum IKKE. Donderdag 30 juni was het zover.

De snoetjes ingesmeerd, omdat de zon uitbundig scheen. De 3 jarige peuters van IKKE, die deze dag onze opvang bezoeken en kinderen van stichting Lotta gingen gezamenlijk naar de buitenspeeldag. Georganiseerd door medewerkers van de LenS, Kameleon, Lotta en IKKE om elkaar te ontmoeten, om samen te spelen, om broertjes en zusjes te ontdekken of een buurmeisje of buurjongen. Sommigen direct vrij en ondernemend, sommigen keken even de kat uit de boom. Waar zijn we nu? En dan is daar ineens de helpende hand van een kleuter die al heel goed uit kan leggen waar je mee kan spelen. En waar je mee mag spelen.

Bij de LenS kunnen we spelen in de grote zandbak, met het parachutedoek van IKKE en op de grote fietsen. Waar je kleine broertje achterop kan, stralende snoetjes zien wij voorbij komen trappen. Bij de Kameleon kunnen we spelen met de bellenblaasmachine van Lotta en met water in de zandwatertafel. Of jezelf verstoppen achter de doeken op het speelhuis. En als je dan even niet meer goed naar beneden durfde, dan was daar wel een peuter die kiekeboe kwam spelen, waardoor je lachen kon en het ineens wel bleek te durven. Met z'n allen op de grond spelen, elkaar helpen om dan samen van de buizen een bouwwerk te maken. En natuurlijk kwamen veel peuters even kletsen met de leidsters, waar ze eerstvolgende zaten toen ze nog geen 4 jaar waren en konden de peuters kennis maken met de leerkrachten waar ze straks naartoe gaan. Voor de kinderen van Lotta is het een prachtige kans om op een laagdrempelige manier samen te kunnen spelen. Iedereen onder één dak, in één gebouw.

We hebben genoten en zeggen gewoon, volgend jaar weer.

Wil jij nu ook genieten van alle activiteiten die wij bij Spring IKKE, meld je dan snel aan!

Voor meer informatie over Spring Kinderopvang kunt u terecht op onze website www.spring-kinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in opvang voor uw kind(eren) kunt u op de website een rondleiding aanvragen op onze locatie. Wij heten u van harte welkom om op onze locatie te komen kijken en u de informatie te geven die u zoekt. U kunt ook altijd naar de locatie bellen voor meer informatie: 088-2088437/088-2088439.