Zondag 26 juni jl. was voor zanggroep Milloretti uit Mill een bijzondere dag. Marcel Siebers, vaste dirigent van het koor, was in de ochtendmis in de Willibrorduskerk in Mill voor de laatste keer haar muzikale begeleider. Na meer dan 20 jaar stopt hij er mee om te gaan genieten van zijn pensioen. Daarom is het koor samen met het parochiebestuur dringend op zoek naar iemand die het (dirigeer)stokje van Siebers wil overnemen.

Zanggroep Milloretti bestaat uit 19 enthousiaste zangers en zangeressen en is verbonden aan Parochie De Goede Herder. Zij werkt regelmatig mee aan kerkelijke vieringen in Mill & Sint Hubert. Er wordt wekelijks op maandagavond in de kerk van Mill gerepeteerd. Het repertoire bestaat vooral uit populaire christelijke Nederlandstalige en Engelstalige liedjes en wereldse popsongs die qua thema passen in een kerkelijke viering en lekker in het gehoor liggen.

Om te kunnen blijven zingen zoekt Milloretti een geschoold dirigent die het koor in een ontspannen sfeer meeneemt op een nieuwe muzikale reis.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Frank van Lith van het parochiebestuur, telefoonnummer 06-30019849.