Foto: Cockie Kremers

Deze zomer zal er 3 keer geen Neije krant zijn. De edities van vrijdag 29 juli, vrijdag 5 augustus en vrijdag 26 augustus vervallen. Reden hiervoor is enerzijds vakantie van vormgeving en redactie, maar anderzijds ook als bezuiniging op de kosten dit jaar.

Zoals eerder aangegeven is er een enorme verhoging van bijna 30% op de papier- en drukkosten sinds 1 januari. Mede dankzij donaties van lezers en extra sponsoring of advertenties van ondernemers, kan De Neije krant toch wekelijks blijven verschijnen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Maar omdat er in de zomerperiode altijd een kleiner aanbod is aan nieuws- en persberichten en ook minder adverteerders, zouden deze kranten niet kostendekkend gemaakt kunnen worden. Stichting huis aan huiskrant, uitgever van De Neije krant, heeft te weinig financiële reserves om kranten onder de kostprijs te maken. Vandaar het besluit 3 kranten te laten vervallen.

Actueel nieuws zal in die weken dat De Neije Krant niet verschijnt uiteraard wel direct geplaatst worden op de site inmill.nl en bijbehorende Facebookpagina en Twitteraccount. Hiermee blijft iedereen toch op de hoogte van hetgeen er leeft en speelt in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Al blijft voor veel lezers een echte papierenkrant toch de voorkeur houden bij het lezen van verhalen, interviews, nieuws en verslagen.

Steun De Neije krant

Lees je graag De Neije Krant en website inmill.nl en wil je dit blijven doen? Steun ons dan nu met een financiële bijdrage! Door een extreem verhoogde papierprijs en drukkosten hebben we ieders steun nodig. Met De Neije Krant realiseren we ook redactioneel en financieel inmill.nl. Deze 2 mediavormen maken deel uit van een non-profit stichting met als doel nieuws en informatie te brengen in en voor Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord.

Maak je financiële bijdrage over naar: NL94RABO0175233810 of bezorg deze contant op Beatrixstraat 13 in Mill.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden van De Neije krant:

  • Lianne Bongers Langenboom;
  • Wilmien Heijs Mill;
  • Pieter Cuppen Sint Hubert;
  • Henri Kremers Mill;
  • Valerie Aben Wilbertoord;

Bel de redactie van De Neije Krant op 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..