Ook in de zomermaanden organiseert ZorgSchakel Sint Hubert volop activiteiten voor haar leden.

Ontmoetingscentrum de Schakel

Ook in de vakantieperiode is op maandag- en vrijdagochtend het ontmoetingscentrum geopend van 10.00 - 12.00 uur. Er wordt volop gebuurt, gekaart en gerummikubt.

Eetpunt vrijdag 5 augustus

Op vrijdag 5 augustus (12.00 - 13.30 uur) is er weer eetpunt. Wij verzorgen weer een heerlijke warme maaltijd voor onze leden. Onze gastvrouwen ontvangen je graag in de Jachthoorn. Voor de warme maaltijd worden beperkte kosten in rekening gebracht.

Filmmiddag

Op woensdag 17 augustus om 14.00 uur hebben we weer een activiteitenmiddag in de Schakel. Ons ontmoetingscentrum wordt omgebouwd tot een heuse bioscoop. En de popcorn mag deze middag zeker niet ontbreken. Welke film we draaien is nog niet bekend. Maar de werkgroep is druk op zoek naar een passende film. Meer info volgt via de reguliere nieuwsbrief.

Ga jij ook fietsen?

Leden van ZorgSchakel Sint Hubert zijn van harte welkom om mee te fietsen en te genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Sint Hubert.

Dinsdag 9 augustus om 13.30 uur

De fietstocht start vanaf Gemeenschapshuis de Jachthoorn. Vertrektijd 13.30 uur. De tocht is ongeveer 30 km lang, Er wordt rustig gefietst (ongeveer 16-18 km per uur), zodat iedereen kan mee doen. Bij regenweer gaat de fietstocht helaas niet door.

Duo fiets

Met de komst van mooier weer wordt het weer tijd om er op uit te trekken. Samen met je partner, kinderen of dorpsgenoot genieten van een mooie fietstocht in de natuur of eigen dorp. Onderweg een kopje koffie/thee drinken.
Vereniging ZorgSchakel Sint Hubert heeft de beschikking over een duo-fiets met elektrische trapondersteuning. Deze duo-fiets kan door de inwoners van Sint Hubert gehuurd worden. Om teleurstelling te voorkomen raden wij je aan tijdig een reserveringsafspraak te maken.

En! Met wie ga jij fietsen?

De ontmoetingstuin

Onze nieuwe ontmoetingstuin is dagelijks van 9.00 - 20.00 uur geopend. Loopt gerust even door onze mooie aangelegde tuin. Ook ouders en opa/oma’s zijn van harte welkom om met de (klein) kinderen te spelen en te knoeien met de waterbaan. En neem ook een kijkje in de tuinkas en groentetuin.

Kortom het is weer volop genieten bij ZorgSchakel Sint Hubert.
Meer info: Ed Derks 06 518 357 05.