Foto: Raymond Roelofs

Sinds 1 januari 2022 is de Lokale Omroep Mill samen met Omroep Land van Cuijk opgegaan in de nieuwe lokale publieke omroep voor de gemeente Land van Cuijk. Daarmee kwam na bijna 34 jaar een einde aan de zelfstandige Lokale Omroep Mill. Zaterdag 16 juli was er in café t Heike in Mill een afscheidsborrel voor vrijwilligers van de L.O.M. die tijdens deze bijeenkomst aan de hand van verhalen en beelden terugkeken op hetgeen de Lokale Omroep Mill in ruim 3 decennia zoal deed.

Omdat per gemeente maar 1 publieke omroep mag zijn, besloten de 2 bestaande lokale omroepen in het Land van Cuijk samen als Streekomroep Land van Cuijk door te gaan. Sinds 1 januari maken vrijwilligers van deze 2 eerdere omroepen gezamenlijk radio- en televisieprogramma’s, een kabelkrant en brengen zij nieuws en informatie via internet en social media. Dit voor inwoners van alle 33 kernen van de gemeente Land van Cuijk.

Meer weten over de programmering die ook in de zomerperiode doorgaat, vrijwilliger worden of zien wat men zoal doet? Bekijk dan de website www.omroeplvc.nl.