Wij zijn op zoek naar een zelfstandige hulp in de huishouding voor ongeveer 4 uur per week. Wij zijn zeer flexibel en de werktijden kunnen in onderling overleg worden afgesproken. Wij wonen in het buitengebied van Langenboom.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met W Verhagen. Tel 0653217038.

Gezocht hulp in huishouding: Wij 2 gezinnen uit dezelfde straat in Mill, zijn op zoek naar iemand die ons komt helpen in de huishouding. Mag op 1 dag, maar hoeft niet. De keuze is aan jou!! Voor meer info mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Te koop caravan: merk Home-car model Racer 39 met mover en fietsendrager achterkant. Vorleweg 1, mill tel: 06 13 09 90 13

Hobby Centrum- Mill gaan binnenkort starten met een Hobby groep Pop-Up : Werken met leer. Hiervoor zoeken wij een gebruikte (goede) naaimachine , die leer producten : kan stikken-naaien. Wie kan ons helpen? Info aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 0485-452926

Hoi, ik, Lotte (17) en mijn zusje Mara (15) zijn ieder op zoek naar wat oppas adresjes in Mill en nabije omgeving. We hebben beide ervaring met oppassen en hopen snel iets van iemand te horen. App: 06 34004735.

last van ratten, bel Marc van Rat weg! 1 schot verwijderd van de oplossing. Bel 06 21 30 61 70.

Tuinhulp gevraagd: Het terrein bij Tour Mill Lijn is erg groot. Daarom zijn we op zoek naar vrijwillige tuinhulp(en) die kan/kunnen helpen het terrein aan de Havikstraat schoon te houden. Tijd en zin? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

te koop vouwwagen. Alpenkreuzer Allure met diverse accessoires zoals kantelbeugels en grondzeil. Prijs n.o.t.k. Tel. 06-57339148.

Te koop in Langenboom: schone betonmolen in goede staat. Tel. 06 57 00 44 03.

Te koop veel steigermateriaal in Langenboom. Gezonde planken, pijpen en klemmen. Tel. 06 57 00 44 03.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..