Werk je graag met mensen en met boeken? Dan is een rol als vrijwilliger in de bibliotheek iets voor jou! De bibliotheek van Mill zoekt een enthousiaste vrijwilliger die beschikbaar is op donderdagmiddagen.

In de bibliotheek in Mill komen leden én niet-leden om materialen te lenen, kranten en tijdschriften te lezen, te werken, te studeren of interessante activiteiten bij te wonen. Als representatieve en klantvriendelijke vrijwilliger ben jij één van de gezichten van de vestiging Mill en draag je bij aan een uitnodigende sfeer. 

Ondersteund door onze beroepskrachten help je als gastvrouw of gastheer mee in de Bibliotheek. Als vrijwilliger help je bezoekers bij het vinden van boeken, materialen en informatie. Ook ondersteun je bij het reserveren, innemen en uitlenen en help je bij het maken van boekpresentaties.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving en een gratis lidmaatschap, waarmee je naast fysieke boeken ook e-books kunt lenen en korting hebt op de verschillende activiteiten van de bibliotheek. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan trainingen. 

Kijk voor meer informatie en het online aanmeldformulier op www.biblioplus.nl/vrijwilligers of loop eens binnen bij de Bibliotheek in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.