In samenwerking met de brouwers van De Blauwe Knoop is eerder dit jaar een speciaal bier op de markt gekomen van De Neije Krant. Het heeft de naam “De Neije Blonde” en is zolang de voorraad strekt beschikbaar.

Hiermee komt u niet alleen in het bezit van een lekker speciaal biertje, maar steunt u tevens Stichting huis aan huiskrant - De Neije Krant. Deze Neije Blonde past uitstekend met deze zomerse temperaturen als verfrissend drankje op een lekker zomers terras en zomerse avond.

Te koop

De Neije Blonde is te koop bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill. Ook bij de Hoppenaar, de speciaal bier winkel van Millenaar Sjors van Hal in Arnhem is De Neije Blonde opgenomen in het assortiment. Daarnaast zijn ze vanaf 6 stuks (in een Neije Krant tas) ook rechtstreeks bij De Neije Krant te bestellen. Neem hiervoor contact op met tel. 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Horeca

Maar ook is De Neije Blonde bij diverse lokale horecabedrijven en gemeenschapsaccommodaties in het assortiment opgenomen. Bestel bij hen een lekkere Neije Blonde. Dit kan bij:

  • Brasserie de Buurman Mill;
  • Plaza de Frietkraam & Zo Mill;
  • Grandcafé ’t Lagerhuis Mill;
  • Wijkaccommodatie de Wester Mill;
  • Cultureel Centrum Myllesweerd Mill;
  • Strandbar Goeiedag (de Kuilen) Langenboom;

Wilt u als horecaonderneming ook deze Neije Blonde in uw assortiment opnemen? Neem dan contact op met De Neije Krant via tel. 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..