Gezocht: hulp in de huishouding voor 3 uur per week. Dag en tijd kan in overleg.Lokatie in Mill. Bel of app naar M van Beek 06 28 10 53 47.

Gezocht: iemand die me kan helpen met het schoonhouden van ons huis in Mill. Voor meer informatie bel: 06 14 84 9545.

Gratis klusser voor kleine klusjes bij ouderen. Denk aan, schilderijtjes en schapjes ophangen, stopcontact vervangen / aanleggen, sloten vervangen, aanrechtdeurtjes afhangen, hulpbeugels op toilet / badkamer monteren en meer van dit soort klusjes. Gratis is ook echt gratis met uitzondering van onderdelen die aangeschaft dienen te worden om een klusje te klaren, dit wordt uiteraard vooraf besproken. Ouderen kunnen mij mailen met een klusje op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanstaande dinsdag 6 september kan er oud papier gebracht worden bij de container op het vrachtwagen parkeerterrein aan de Sportweg. De container staat er van 17.30 tot 20.00 uur. Namens buurtschap Molenheide, hartelijk dank hiervoor.

Zin in schilderen? Bij atelier ‘Voorts’ in Sint Hubert wordt geschilderd op de maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen van 9.15-11.45 uur. Er wordt gewerkt met pastelkrijt, olie-, acryl- en aquarelverf. Je krijgt individuele begeleiding. Technieken en materiaalkennis komen ruimschoots aan bod, zowel voor beginners als gevorderden. We starten in week 39 en voor meer info kunt u vrijblijvend bellen met: Elsbeth Roest 06 49 84 82 60.

Dansliefhebbers gezocht: Heeft er iemand zin en interesse of vind het leuk om in beweging te zijn en te dansen met gehandicapten in Gennep? Dit eens in de week of in de 2 weken op donderdag. Bel voor meer info met Mandy via 06 51 01 07 20.

Met spoed zoek ik een hulp in huis! Wie heeft er enkele uurtjes tijd om mij te helpen? Het is in Mill. Bel voor meer info 06 38 22 01 16.

GRATIS hobby varkensmest, aangeleverd in afgesloten 60liter ton. Beschikbaarheid 1x p.mnd. Ideaal voor (moes-)tuin. 06 10 19 03 91.

Gevraagd invalhulp voor de huishouding - In het centrum van Mill wordt een invalhulp gevraagd voor de huishouding, bij ziekte of vakantie van de vaste hulp. Het betreft een appartement op de begane grond. Informatie tel. 0653582862.

Gezocht hulp in huishouding: Wij 2 gezinnen uit dezelfde straat in Mill, zijn op zoek naar iemand die ons komt helpen in de huishouding. Mag op 1 dag, maar hoeft niet. De keuze is aan jou!! Voor meer info mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

last van ratten, bel Marc van Rat weg! 1 schot verwijderd van de oplossing. 
Bel 06 21 30 61 70.

Tuinhulp gevraagd: Het terrein bij Tour Mill Lijn is erg groot. Daarom zijn we op zoek naar vrijwillige tuinhulp(en) die kan/kunnen helpen het terrein aan de Havikstraat schoon te houden. Tijd en zin? Stuur een mailtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Te koop vouwwagen. Alpenkreuzer Allure met diverse accessoires zoals kantelbeugels en grondzeil. Prijs n.o.t.k. Tel. 06-57339148.

Te koop in Langenboom: schone betonmolen in goede staat. Tel. 06 57 00 44 03.

Te koop veel steigermateriaal in Langenboom. Gezonde planken, pijpen en klemmen. Tel. 06 57 00 44 03.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..