Mill, Sint Hubert, Langeboom en Wilbertoord tellen steeds meer zzp’ers. Vanwege de hoge vraag naar werkzaamheden in veel sectoren nemen heel wat mensen het heft zelf in handen en kiezen ervoor eigen baas te worden.

Dit heeft veel voordelen, maar is voor velen ook schakelen. ‘Hoe krijg ik mijn administratie goed op orde?’ ZZP specialist Kramer Financiële Dienstverlening helpt jou bij alle rompslomp.

Waar veel bedrijfsadministratiekantoren zich richten op elke soort ondernemer, richt Kramer Financiële Dienstverlening (KFD) zich specifiek op de kleine zelfstandige ondernemer. “Dit doen wij heel bewust. Onze kracht zit hem in het feit dat we een laagdrempelige en persoonlijke werkwijze hebben. Ons team staat het hele jaar door klaar voor al jouw vragen en wensen als zzp’er. Of dat nu dagelijks, wekelijks of maandelijks is”, vertelt eigenaar en financieel adviseur Marc Kramer (29) uit Mill.

Persoonlijke contact

Marc startte zijn bedrijf in 2013 en richt zich op de kleine ondernemer. “Ik houd zelf heel erg van het persoonlijke contact en dicht bij de klant staan. Als we een zzp’er bijvoorbeeld helpen bij het besparen van € 5.000,- aan belasting op jaarbasis, wordt dat vaak meer gewaardeerd dan wanneer we iets soortgelijks zouden doen voor een grotere besloten vennootschap. Echt iets waardevols kunnen betekenen voor kleine ondernemers, is waar wij als kantoor voor staan.”

Van administratie tot verzekeringen

En KFD voorziet zeker niet alleen in hulp bij belastingadministratie. “Sinds een aantal jaren bieden we ook gerichte hulp voor zzp’ers bij het afsluiten van verzekeringen en hypotheken. Denk aan verzekeringen voor je bedrijfswagen of arbeidsongeschiktheid. Deze laatste verzekering wil de regering volgens het regeerakkoord binnenkort ook verplicht gaan maken voor zzp’ers. Maar ook voor advies en het afsluiten van zakelijke – en privéleningen kun je bij ons terecht.”

Kort samengevat wil Kramer Financiële Dienstverlening het totaalplaatje aanbieden aan iedere zzp’er. “We zijn een centraal aanspreekpunt. Een plek waar al jouw zorgen uit handen genomen worden.”

Gericht op Nijmegen

De zzp specialist richt zich voornamelijk op kleine ondernemers uit de regio. Vanwege onze automatiseringssystemen kunnen we al onze klanten perfect op afstand helpen. Mocht je toch behoefte hebben aan fysiek even langskomen – al is het maar voor een kopje koffie – ben je meer dan welkom.

Dat de persoonlijke werkwijze van KFD werkt, blijkt wel uit de positieve reviews. Zo schrijft Joris Wijlens: “Sinds ik bij Kramer mijn administratie laat doen, heb ik er totaal geen omkijken meer naar. Als ik vragen heb, worden deze onmiddellijk beantwoord. Een persoonlijke aanpak. Heel fijn.”

Maak een afspraak

Ook gestart als zzp’er? Of ben je al langer voor jezelf bezig en wil je nu écht geen omkijken meer hebben naar jouw financiële rompslomp? Maak een vrijblijvende afspraak met KFD en bespreek samen wat Marc en zijn team voor jou kan doen. Op naar een zorgeloos zzp-bestaan!

Kramer Financiële Dienstverlening
Bijsterhuizen 2104 E+F
6604 LG Wijchen
T. 024 811 98 24
M. 06 81 27 37 98
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I. www.kramer-fd.nl