Zondag 28 augustus was er een korenmiddag in Velp waar in totaal 4 koren aanwezig waren, waaronder de Straetlappen uit Mill.

Er werd weer enorm genoten en lekker gezongen. Het was een super mooie middag, en een heerlijk begin na de hete zomerstop.

Ook zullen zij nog even gaan genieten op 3 september van een gezellige barbecue. En daarna op 7 september weer vol aan de bak. Er zal weer flink gerepeteerd worden voor het volgende optreden dat al op 24 september gepland staat.

Het zou wel heel fijn zijn om dit komende seizoen nieuwe leden te mogen verwelkomen. Wat jongere ouderen zouden een mooie aanvulling zijn, waardoor er nog meer volume wordt gecreëerd.

Dus iedereen die graag zingt is van harte welkom. Je hoeft niet voor te zingen of noten te kunnen lezen. Gewoon lekker meedoen en genieten van de sfeer en het plezier, want dat is bij de Straetlappen altijd goed. Dus kom gewoon is een kijkje nemen op een repetitieavond.

Deze zijn op woensdagavond van 20.00 uur tot plusminus 22.00 uur In de Wester aan de Havikstraat 1 in Mill. Voor meer info kunt u bellen met René Pennings (0485-454496) of Mariet van Baal (0485-453926).