Op donderdagmiddag 6 oktober, 16.00 uur Samen Soepen. Aansluitend op d'n Inloop van 13.30 uur tot 16.00 uur gaan we in de Wis weer gezellig Samen Soepen.

Breng je eigen soepkop en lepel mee en LZC zorgt voor heerlijke soep met een vers stukje stokbrood. En deze keer bij wijze van toetje koffie met worstenbrood na. Ondertussen kun je gezellig buurten met je tafelgenoten. Deze bijzondere activiteit is helemaal gratis. Wel vooraf even opgeven. Dat kan elke donderdagmiddag tijdens d'n Inloop of bel Francine van der Duijn 0486-431591. We hopen dan aan zoveel mogelijk bekende en nieuwe gasten een heerlijke aangeklede kop soep aan te bieden. 

Naaiatelier LZC

Zoals wellicht bekend…maar in deze dure tijd wellicht extra interessant: Op maandagmorgen (op alle even weken van het jaar) van 9.30 - 12.00 uur is het naaiatelier van LZC in de Wis open. U kunt uw kapotte kleding (laten) herstellen, zoals het aanzetten van knopen, vervangen van elastiek, repareren van gaten/scheuren, een zoom maken etc.. Een kleine reparatie kost € 2,50 en voor een grotere reparatie wordt € 5,- gevraagd.

De materialen die hiervoor nodig zijn (bijv. garen, knopen, elastiek) dient u zelf mee te brengen. U kunt ook binnenlopen als u vragen hebt over het repareren van een kapot kledingstuk of het vermaken van kleding. We kijken dan samen met u of en hoe het kan worden gerepareerd of vermaakt. Naast enkele naaimachines zijn er ook een lok- en een borduurmachine aanwezig in d’n Inloop.

Wilt u graag meedoen of wilt u informatie over het naaiatelier? Loop dan gerust binnen of neem contact op met: Elly van Boxtel, tel. 06 - 12 37 91 33 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vitaal en gezond ouder worden

Doe mee aan de gratis mini-cursus “Vitaal en gezond ouder worden”. Deze cursus start 23 september. Tijdens de cursus ontvang je 8 weken een nieuwsbrief per mail met een interessante mix van filmpjes, feiten, cijfers en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Met in iedere aflevering een wetenschapper die vertelt over de laatste inzichten. De gratis mini-cursus is bedoeld voor een algemeen ouder publiek zonder academische voorkennis en is ontwikkeld door DuSRA-VOILA, het grootste samenwerkingsverband van experts op het gebied van veroudering in Nederland.

Meer informatie en aanmelden via www.leydenacademy.nl/vitaalouder/ of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..