Foto: Cockie Kremers

In ons verspreidingsgebied hebben we veel creatieve ondernemers. Een van de meest creatiefste is wellicht Maarten van Kempen uit Mill.

Wie kent niet de sportcentra, hotels, restaurants en wellnessresorts die maarten exploiteert. De Wellnessboot is zo’n creatief project waarmee hij in het verleden landelijke aandacht kreeg. Maar waar is hij nu zoal mee bezig? Dat vroegen we hem voor in onze Neije Krant Podcast. Te beluisteren bij diverse podcastproviders en op inmill.nl

Op dit moment is Maarten druk met 2 projecten met hotels in Goes en Roosendaal. Bijzonder hierbij is dat belangstellenden een hotelappartement kunnen kopen als investering. Het betreft Waterstate (89 hotelappartementen) in Goes en Otium Leisure Resort (127 hotelappartementen) in Roosendaal. “Door de bekende redenen is dit alles wat vertraagd, maar in Roosendaal hebben we deze week het startschot voor de bouw gegeven en in Goes doen we dat komende week.” Belangstellenden kunnen in deze hotels investeren door een hotelappartement te kopen en dit terug te verhuren aan de exploitant van het hotel. Er zijn verschillende vormen om dit te doen. “Het is een mooie en zekere vorm van vastgoed in bezit hebben. In Roosendaal zijn er al zo’n 60 verkocht en in Goes 30.”

Meer over de projecten met de hotelappartementen is dit weekend ook verkrijgbaar op de Second Home Beurs in Utrecht. Dit van 30 september tot en met 2 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur. U vindt hen in stand nummer 325 tegenover het terras naast de wijnbar.
Zie op pagina 2 een advertentie met meer informatie over deze bouwprojecten. 

Podcast

Beluister ook een interview met Maarten van Kempen over deze en alle andere zaken waar hij nu zoal mee bezig is in De Neije Krant Podcast. Deze is te vinden bij alle bekende podcastproviders en op de podcastpagina op inmill.nl.