Vorige week las u een artikel in deze Neije Krant over de extreme prijsstijgingen voor papier- en drukkosten. Dit leverde veel positieve reacties op en ook spontane donaties aan de Stichting huis aan huiskrant die uitgever is van De Neije Krant en de website inmill.nl.

Daarnaast lieten ook diverse ondernemers weten geen probleem te hebben met de verhoogde advertentietarieven en hebben sommigen ook extra advertenties in de planning laten zetten. Dit alles om De Neije Krant te steunen.

Maar ook kreeg de redactie diverse leuke reacties per mail. In een van de mailtjes was te lezen dat men De Neije Krant en de site inmill.nl zag als een echte Dorpsverbinder. “Door de krant wekelijks te lezen en dagelijks inmill.nl te bezoeken weet je wat er leeft en speelt. Je weet waar verenigingen mee bezig zijn, wat er te beleven is en de redactie plaatst ook de meest belangrijkste berichten van de gemeente. Kortom, deze mediavormen zijn een echte en vooral onmisbare Dorpsverbinder voor Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.”

Steun

Leest u graag De Neije Krant en website inmill.nl en wilt u dit blijven doen? Steun ons dan nu met een financiële bijdrage! Door een extreem verhoogde papierprijs en drukkosten hebben we ieders steun nodig. Met De Neije Krant realiseren we ook redactioneel en financieel inmill.nl. Deze 2 mediavormen maken deel uit van een non-profit stichting met als doel nieuws en informatie te brengen in en voor Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord.
Maak uw financiële bijdrage over naar Stichting huis aan huiskrant: NL94RABO0175233810 of bezorg deze contant op Beatrixstraat 13 in Mill.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden van De Neije krant:

  • Lianne Bongers Langenboom;
  • Wilmien Heijs Mill;
  • Pieter Cuppen Sint Hubert;
  • Henri Kremers Mill;
  • Valerie Aben Wilbertoord;

Bel de redactie van De Neije Krant op 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..