Afgelopen vrijdag op 23 september vierden wij een hele bijzondere mijlpaal binnen SWARCO Mobility, vestiging Mill. Onze collega Wim Toonen, lead technician, vierde namelijk 50 jaar trouwe dienst!

Wim begon in 1972 met een vakantiebaantje bij Nettenbouw en kwam op 10 augustus 1972 in vaste dienst. Later is Nettenbouw overgegaan in Imtech, Dynniq Mobility en sinds afgelopen zomer naar SWARCO Mobility.

In de afgelopen 50 jaren heeft Wim zijn bijdrage geleverd binnen het bedrijf aan veel mooie lokale projecten in de gemeente Land van Cuijk. Zoals het aanbrengen van openbare verlichting, centrale antennes en drukriolering.

Ook heeft Wim de kar getrokken bij grote landelijke Rijkswaterstaat-, en defensieprojecten zoals de realisatie van de Koning Willem Alexander tunnel in Maastricht, bij u vast bekend.

Naast zijn eigen werk deelt Wim graag zijn passie voor het vak met de volgende generatie. Wim heeft in zijn 50 jaren trouwe dienst altijd tijd vrij gemaakt om leerling monteurs op te leiden. Door zijn inzet en goede werk is de naam Wim Toonen uit Mill daarom ook een begrip geworden in onze branche!

De komende maanden gaat Wim zijn kennis en ervaring overdragen aan zijn opvolgers bij SWARCO Mobility. Vanaf de zomer van 2023 gaat Wim verdiend van zijn pensioen genieten.

Namens de hele organisatie van SWARCO willen we Wim van harte feliciteren met dit bijzondere jubileum en bedanken voor zijn inzet de afgelopen 50 jaar!