Afgelopen weekend is de Gouden Vos uitgereikt aan Christel van der Heiden - Vriens uit Langenboom.

De Gouden Vos is een speciaal waarderingsteken van Scouting Nederland voor vrijwilligers die zich zeer verdienstelijk hebben ingezet. De beoordelingscommissie vond dat Christel daar ruimschoots aan voldoet. 

Twintig jaar geleden stond ze aan de wieg van scouting in Langenboom. Sindsdien heeft ze zich bovengemiddeld ingezet voor de opbouw van de vereniging en scouting in Langenboom en omgeving op de kaart gezet. Ook bij activiteiten op regionaal niveau kan er altijd op haar gerekend worden en zelfs bij trainingen is ze er bij om haar leidingteam zich te laten ontwikkelen. Eerder dit jaar is ook het eerste Bever Doe pad van Nederland gerealiseerd in de bossen bij Langenboom. Het was haar zoveelste initiatief om jeugdwerk een maatschappelijke, actieve rol te laten spelen. 

Dit alles bij elkaar was meer dan voldoende reden voor Scouting Nederland om haar dit waarderingsteken toe te kennen. Ze kreeg de Gouden Vos opgespeld door de voorzitter van Scouting Regio Zuidoost Nederland tijdens het 20-jarig jubileumkamp van Scouting Langenboom.