Astrid en Chantal zijn al een aantal jaren hele goede vriendinnen die het op alle vlakken goed met elkaar kunnen vinden. Niks is voor hun raar en ze zijn van mening dat iedereen uniek is, en dat iedereen zijn mooie levensenergie mag laten stromen.

Soms maken we als mens minder leuke dingen mee die zorgen dat we van ons padje afraken. Als we dit als mooie levens- en leerlessen kunnen gaan zien, zullen we merken dat we juist door deze lessen groeien in het leven. 

Astrid en Chantal hebben beide veel meegemaakt. Dit maakt dat ze gekozen hebben om vanuit hun hart mensen te helpen en begeleiden, om zo de weg van je unieke zelf weer te vinden. Een helpende hand om stapsgewijs de weg te wijzen naar je innerlijke wijsheid zodat je weer meer rust en vrijheid in jezelf mag ervaren. 

Astrid geeft al jaren healingen en sinds een half jaar ook klankreizen. Chantal is lifecoach en heeft zich gespecialiseerd in een stukje wetenschap. Daarnaast werkt Chantal met kundalini Reiki. 

Doordat Astrid en Chantal hun krachten samen hebben gebundeld, hebben ze gemerkt dat ze mensen in een kortere tijd kunnen helpen. Samen geven ze helende klankreizen, innerlijke reis healingen en coaching gesprekken. Ook kunnen hoog gevoelige kinderen bij Astrid en Chantal terecht om meer rust in hun hoofd te creëren zodat ze weer in hun kracht komen te staan.

Daarnaast geven Astrid en Chantal ook klankreizen op locatie voor bedrijven of instellingen. Binnenkort zullen ze online gaan om ook op deze manier diensten te kunnen verlenen zodat er meer mensen in een kortere tijd geholpen kunnen worden. Verder komt er een website en kun je ons volgen op facebook Asha & Shanti. Op deze facebookpagina wordt veel informatie met jullie gedeeld. Ook zullen er evenementen en retraites op bekend worden gemaakt.  

Voor vrijblijvende vragen kunnen jullie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Gesloten facebookgroep: Asha & Shanti

Lieve groet van Astrid en Chantal