Nici Koffie en Automaten is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Al sinds 2003 leveren zij alles op het gebied van koffie en automaten. Maar het is ook een bedrijf wat sociaal en maatschappelijk betrokken is in Mill. 

Zo adopteerden zij al eerder de rotonde aan de Wanroijseweg die zij voorzagen van een kunstwerk in de vorm van koffiekopjes en sinds die tijd onderhouden zij ook die rotonde. Bij hun eigen pand aan de Wanroijseweg staat ook een kunstwerk in de vorm van koffiepotten, ook deze zijn gemaakt door Juul Baltussen. Sinds vorige week is daar nog een kunstwerk bijgekomen op de rotonde aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill.

Nici van Tienen vindt het belangrijk dat er aandacht is voor kunst maar wil hiermee ook Mill verfraaien. Ondertussen heeft hij de zaak overgedragen aan de volgende generatie en ook dat wil hij via deze kunstwerken laten zien, Nici Koffie en Automaten is en blijft actief. 

Zodra de rotonde helemaal is voorzien van het juiste groen wat past bij het kunstwerk komt er ook een officiële opening.

www.nicikoffie.nl