Voor onze bejaarde shetlander die momenteel alleen staat zijn wij op zoek naar een plaatsje / weide in Mill, waar zij samen zou kunnen/mogen staan bij andere ponies om daar haar laatste tijd door te brengen. Tel. 06 11 11 04 78.

Voor onze twee Labrador Retrievers: Easy (mannetje, 11 jaar oud, is ook heel 'Easy') en Ginger (vrouwtje, 5 jaar oud, een dame met pit) zijn wij op zoek naar vakantie opvang (en eventueel ook regelmatige opvang voor één dag in de week). Easy en Ginger zijn aan elkaar gewaagd, houden elkaar bezig, spelen graag buiten, houden van lange wandelingen en worden het prettigst opgevangen in een huiselijke omgeving, waar er met ze gekuffeld kan worden. Zij worden niet blij van opvang in een pension of een kennel (en wij ook niet). Heb je ervaring met vakantie opvang thuis van (grotere) honden en heb je nog plaats, dan zouden we graag van je willen horen. Wij wonen in Langenboom. Bel voor meer info met Marian de Braaf (06 48 76 17 57).

Hoi ik ben Danique (17jaar) en zit in mijn 1e jaar van de opleiding pedagogiek. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en ben op zoek naar oppas adressen in de buurt. Ik heb 2 neefjes (4 jaar en 4 maanden) waar ik ook regelmatig oppas. Ik hoop snel iets te horen. app: 06 30 64 68 36.

Te koop: Vele verschillende sier-, eetbare- en halloween pompoenen van klein tot groot. Kom eens kijken in mijn kraam op Beerseweg 36 in Mill. Tot snel, Jur Geurts.

Ook dit jaar zijn we weer terug met onze pompoenen maar dan flink uitgebreid! Ons assortiment bestaat uit: sierpompoenen, mega pompoenen, extra veel Halloween pompoenen en eetbare pompoenen. Deze zijn overigens ook te koop als pakketje met recept, leuk om cadeau te geven! Voor meer informatie kijk op Facebook of Instagram naar @pompioen. Wij zien jullie graag langskomen :) Groetjes, Pompioen (Kraaiweg 17 en Achterdijk 30 Mill).

Gratis klusser voor kleine klusjes bij ouderen. Denk aan, schilderijtjes en schapjes ophangen, stopcontact vervangen / aanleggen, sloten vervangen, aanrechtdeurtjes afhangen, hulpbeugels op toilet / badlamer monteren en meer van dit soort klusjes. Gratis is ook echt gratis met uitzondering van onderdelen die aangeschaft dienen te worden om een klusje te klaren, dit wordt uiteraard vooraf besproken.
Ouderen kunnen mij mailen met een klusje op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dansliefhebbers gezocht: Heeft er iemand zin en interesse of vind het leuk om in beweging te zijn en te dansen met gehandicapten in Gennep? Dit eens in de week of in de 2 weken op donderdag. Bel voor meer info met Mandy via 06 51 01 07 20.

GRATIS hobby varkensmest, aangeleverd in afgesloten 60liter ton. Beschikbaarheid 1x p.mnd. Ideaal voor (moes-)tuin. 06 10 19 03 91.

Tuinhulp gevraagd: Het terrein bij Tour Mill Lijn is erg groot. Daarom zijn we op zoek naar vrijwillige tuinhulp(en) die kan/kunnen helpen het terrein aan de Havikstraat schoon te houden. Tijd en zin? Stuur een mailtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom. 
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..