Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. uit Mill heeft afgelopen 11 september weer meegedaan aan het evenement Wilbertoord Pakt Uut. 

In een grote tent direct bij de ingang werd de jeugd enthousiast gemaakt voor werken in de techniek en voor het overige publiek was er een prijsvraag uitgeschreven.

Deze editie stond Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. samen met P&P Agro-techniek B.V. in de tent bij de ingang. Door de recente ontwikkelingen in de markt, hebben P&P Agro-Techniek B.V. en Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen B.V. besloten om de handen ineen te slaan en samen de markt te gaan bedienen. Zo kunnen ze de klanten een totaalpakket aanbieden en verlenen van 24/7 service.
Tijdens deze drukbezochte dag was er meer dan genoeg gelegenheid om de vele bekende klanten te spreken en nieuwe mensen te leren kennen.

Om de jeugd te enthousiasmeren voor techniek was er een mogelijkheid om zelf een “Hoe maak ik mijn ouders gek” plankje te maken. Hier werd veel gebruik van gemaakt. Wandelend over het terrein waren de plankjes ondanks de vele muziekstandjes en ronkende motoren goed hoorbaar!

De bezoekers van WPU konden mee doen aan een prijsvraag uitgezet door Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V.. Het raden van het gewicht van een VULT kabel 4x150/75mm2 inclusief de haspel.
Maar liefst 418 personen hebben een gokje gewaagd om de prijs; een Samsung Watch 5 inclusief oordopjes, te winnen.
De antwoorden varieerden tussen 5,50 kilo en 15.348,00 kilo!!

Mevrouw De Kleijnen uit Sint Anthonis zat met haar 975,75 kilo, het dichtste bij het juiste gewicht van 976,91 kilo. Mevrouw De Kleijnen: “Wij hebben bij onze buurtvereniging een soortgelijke haspel die we dan met 4 personen tillen, die weegt ongeveer 400 kilo. Deze leek wat groter en dus heb ik het gewicht zo ingeschat. Ik was blij verrast dat ik werd gebeld dat ik het dichtste bij het juiste gewicht zat. Ik wist niet eens wat ik had gewonnen!”.

Het was wederom een geslaagde editie van WPU!    

Meer informatie over Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen B.V. via www.etbvanlanen.nl en P&P Agro-Techniek B.V. www.penpagro.nl.