Vind je het leuk om met mensen in gesprek te zijn en zit je graag met je neus in de boeken? Dan is een handje helpen bij de Bibliotheek misschien iets voor jou.

In deze rol ben je een van dé gezichten van de vestiging en draag je bij aan tevreden bezoekers. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van bezoekers tot het presenteren en opruimen van boeken en andere media. Ook kun je ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoering van activiteiten. Jouw werkzaamheden en enthousiasme zorgen voor een prettige sfeer in de Bibliotheek.

Voor verschillende vestigingen van BiblioPlus waaronder ook in Mill zijn enthousiaste vrijwilligers van harte welkom voor diverse dagdelen, van maandag tot zaterdag. De invulling van uren is altijd in overleg, we verwachten dat onze vrijwilligers zich een dagdeel in de week inzetten. 

De Bibliotheek biedt je een zinvolle functie in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Hierin word je begeleid door een professionele medewerker. Als vrijwilliger ontvang je een gratis lidmaatschap, waarmee je naast fysieke boeken ook e-books kunt lenen, gratis online cursussen en workshops kunt volgen. 

Kijk voor meer informatie en het online aanmeldformulier op www.biblioplus.nl/vrijwilligers