Wist je dat een lidmaatschap van de Bibliotheek helemaal gratis is voor kinderen tot 18 jaar? Lid worden is voor kinderen van 5 tot 12 jaar nu extra leuk. Zij ontvangen een unieke handgemaakte boekenlegger cadeau!

De boekenleggers zijn tot eind oktober verkrijgbaar. Deze duurzame boekenleggers zijn met veel liefde, handgemaakt door bibliotheekvrijwilliger Marjon Vloet uit Mill en in vier kleurrijke varianten beschikbaar.

Gratis boeken, e-books, luisterboeken en speelgoed lenen

Wist je dat… je met een lidmaatschap van de Bibliotheek naast fysieke boeken ook e-books, luisterboeken en speelgoed kunt lenen? 

En er is nog meer te doen bij de Bibliotheek. Voor de allerkleinsten zijn er Mamacafés en voorleesmomenten zoals de Huismuis. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen Kindercolleges volgen of lid worden van de TechLab Club. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op www.biblioplus.nl/agenda.

Meld je aan

Wil jij ook lid worden van de Bibliotheek? Kom dan met je vader of moeder* langs in de Bibliotheek bij jou in de buurt en laat je inschrijven. Je krijgt dan direct je bibliotheekpas om boeken en speelgoed uit te zoeken! Inschrijven kan ook online via: www.biblioplus.nl/gratislid.

Ben je nog geen 16 jaar? Neem dan je vader, moeder of verzorger even mee. Hij of zij kan zich legitimeren, met een paspoort, rijbewijs of ID-kaart.