Foto: Cockie Kremers

Op initiatief van Dorpsraad Mill is de werkgroep Mooi Mill opgericht. Zij willen het centrum van Mill, maar ook de 5 invalswegen (nog) mooier maken.

Na de oproep van vorige week zijn er al heel wat leuke reacties binnengekomen. Deze variëren van bloembakken aan lantaarnpalen en panden tot het realiseren van een meertje in het centrum. Maar ook zou Myllesweerd aangekleed kunnen worden met meer groen aan de buitenzijde en zou het voor extra horeca-activiteiten mooi zijn als de Kerkstraat vanaf zaterdagavond tot maandagochtend zou worden afgesloten. Daarnaast wordt ook aangegeven dat zwerfafval bij de invalswegen beter zou moeten worden opgeruimd en terrassen in het Millse centrum meer sfeer zouden moeten krijgen en ook op maandag en dinsdag lunchen of dineren zou moeten kunnen. Nu zijn er diverse horecazaken op die dagen gesloten.

De werkgroep Mooi Mill bestaat uit vertegenwoordigers van:

  • Dorpsraad Mill;
  • Ontdek Mill;
  • Ondernemers Collectief Mill;
  • Stichting Activiteiten Mill;
  • Stichting Een Goei Leven;

Heeft u ook ideeën hoe Mill (nog) mooier en leefbaarder kan worden, voor nu en in de toekomst? Laat het de werkgroep dan nu weten. Denk bijvoorbeeld aan groen, kleur, (sfeer)verlichting, kunst, (straat)meubilair en de inrichting en aankleding van straten en het marktplein. Maar ook alle andere ideeën en suggesties zoals bijvoorbeeld (nieuwe) evenementen en/of activiteiten om de doelen van de werkgroep te bereiken zijn meer dan welkom. Schroom niet en stuur al uw ideeën in, zo maken we samen Mill (nog) mooier! 

Neem contact op met de werkgroep – ook als je meer wil weten of actief wil bijdragen aan het project Mooi Mill – via:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0485 32 56 34
Mobiel: 06 10 838 612

Zie voor meer informatie ook www.mooimill.nl.