De werkgroepen voor de voorbereiding van de Eerste Communie en het Vormsel van parochie de Goede Herder gaan binnenkort weer beginnen.

Op de basisscholen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord hebben de kinderen van groep 4 (communie) en groep 8 (vormsel) hierover een brief ontvangen. Er zitten echter ook kinderen op andere scholen. Wij weten niet wie er wel of niet gedoopt is. Het is voor ons daarom niet mogelijk om deze kinderen persoonlijk een brief te sturen.

Is je zoon of dochter 7 of 8 jaar oud en wil graag meedoen met de voorbereiding voor de eerste communie dan kan dat. Het is een gezamenlijke voorbereiding van alle kinderen in een van de kerkdorpen. Daarvoor kun je contact opnemen met Mariska Gijsbertsen, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De toediening van het vormsel, voor alle kinderen uit deze plaatsen, is gepland op zaterdag 15 april 2023 om 18.00 uur in Langenboom. Kinderen die graag mee willen doen en 11 of 12 jaar oud zijn kunnen zich opgeven bij Francine van der Duijn, telefoon 0486-431591. De presentatieviering van de kinderen die zich al hebben opgegeven is op 20 november a.s. om 10.00 uur in de parochiekerk in Mill.