Gaat u komend jaar deelnemen aan Alpe d’HuZes en woont u in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert? Dan zijn wij op zoek naar u. Stuur een mailtje met uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mat van Sambeek uit Mill doet al vele jaren mee aan Alpe d’HuZes en zo ook in 2023. Hij maakt deel uit van het team Piets Challenge en organiseerde samen met dit team al diverse acties om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Hij wil nu proberen om samen met alle andere deelnemers uit de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert aan Alpe d’HuZes 2023 een gezamenlijke actie op te zetten en elkaar op die manier te versterken. Hoe dit zou kunnen wil Mat graag met andere deelnemers bespreken, uitwerken en organiseren.

Belangstelling om als deelnemer uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord aan Alpe d’HuZes 2023 hierover mee te denken? Laat het dan weten. We proberen dan op korte termijn een overleg te plannen om te zien wat mogelijk is. Mail bij belangstelling naar Corné Kremers (Stichting Activiteiten Mill) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485 32 56 34.