Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill kan altijd vrijwilligers gebruiken. Want hoe meer vrijwilligers, hoe meer er mogelijk is qua activiteiten en evenementen.

Om kennis te maken met huidige vrijwilligers en wat zij zoal doen, stellen we via De Neije Krant graag wat vrijwilligers aan u voor. Dit keer Sanne Peters.

“Ik ben Sanne Peters. Ik woon samen met mijn man en twee dochters in Mill. Als geboren en getogen Millenaar ben ik trots op ons mooie dorp. Nu de kinderen wat groter zijn heb ik meer ruimte om vrijwilligerswerk te doen. Myllesweerd zie ik als het bruisende hart van ons centrum en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Vandaar dat ik me een jaar geleden heb aangemeld als bestuurslid. 

Als bestuurslid richt ik me vooral op de beleidszaken van Myllesweerd en de samenwerking met de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Wat mij betreft een interessante uitdaging, want er zal de komende jaren nog wel wat gaan veranderen. Ik krijg er energie van om daarover mee te denken! 

Wat me in mijn eerste jaar bij Myllesweerd is opgevallen is de enorme bedrijvigheid in Myllesweerd. Er is altijd wat te doen. Ik wist natuurlijk wel van een aantal activiteiten bij Myllesweerd, maar dit had ik niet verwacht. Petje af voor alle vrijwilligers, medewerkers en Sas en Bep die dit mogelijk maken. Op de kalender van www.mylllesweerd.nl kun je zien hoe druk het eigenlijk is. En als je toch kijkt, zoek dan meteen een leuke voorstelling of film uit!” 

Zou jij ook graag vrijwilligerswerk doen? We zijn nog steeds op zoek. Denk aan meedoen in de theater-, film- of activiteitencommissie of help mee achter de bar.

Interesse?

Loop dan eens binnen bij Myllesweerd of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..