Bent u ondernemer in Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord? Of heeft u elders een onderneming maar woont u wel in een van deze 4 kernen?

Sluit dan ook aan bij het Ondernemers Collectief Mill. Want hoe groter onze groep leden, hoe meer we kunnen organiseren en realiseren voor ondernemer en consument in deze voormalige gemeente Mill en Sint Hubert.

Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) bestaat sinds 2014 en is ontstaan uit de voormalige Ondernemers Vereniging Mill, daarvoor actief als winkelier- en zegelvereniging. Als OCMill organiseren we activiteiten voor zowel ondernemers in de vorm van onder andere netwerkavonden als acties voor de consument. Dit weekend hebben we bijvoorbeeld een Tropical Summerparty met gastspreker in ’t Lagerhuis die we samen organiseren met de Industriële Kring. Maandag 11 juli doen we een vroege ontbijtwandeling rond de Kuilen en bezoeken we enkele kunstwerken van de Kunstroute. Daarnaast zijn er acties als Koop Lokaal, later dit jaar de Kerststallenroute en initiëren en organiseren we tal van andere activiteiten. Ook hebben we frequent overleg met de gemeente en de bedrijfsfunctionaris van het Land van Cuijk.

Belangstelling als ondernemer ook aan te sluiten? Stuur dan een mailtje naar de OCMill coördinator en u ontvangt alle benodigde info in de mailbox. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie voor een overzicht van de ruim 100 ondernemers die u zijn voorgegaan www.ocmill.nl.