Dit jaar bestaat toneelvereniging Miamtoca uit Mill vijftig jaar. Helaas is er na vijftig jaar ook een einde aan de vereniging gekomen.

De leden hebben tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering besloten om ‘het doek te laten vallen’. Tijdens deze vergadering besloten zij ook dat er een jubileumboek moet komen. 

Na maanden van hard werken wordt het jubileumboek donderdag 24 november a.s. tijdens de allerlaatste ledenvergadering gepresenteerd. Er zijn duizenden foto’s bekeken, honderden verslagen door gelezen en vele uurtjes vergaderen aan vooraf gegaan. Maar het boek is klaar en geeft, door de vele foto’s en heldere teksten, een aardig beeld van vijftig jaar toneelvereniging Miamtoca weer. Het boek bestaat uit 188 kleurrijke pagina’s in beperkte oplage. 

Wilt u een jubileumboek kopen door voorinschrijving?

Dat kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het boek kost € 17,50. De overige boeken komen na 24 november in de verkoop bij Primera Schipperheijn in Mill.