CreaKim is sinds medio 2020 een echt kleinschalig bedrijf, gevestigd in de Beatrixstraat in Mill. We maken persoonlijke creaties voor bijvoorbeeld een bruiloft, geboorte, verjaardag of de feestdagen.

Denk hierbij onder andere aan bedrukte glasblokken, stapeltorens, sleutelhangers, mokken en pieten- en kerstmutsen met naam. 

Zelfs het bedrukken van bedrijfskleding, in grotere of kleine oplages, is zeker ook aan ons besteed.  

We hebben ook een ruim in memoriam assortiment, met mooie artikelen ter herinnering. Denkt u hierbij aan waxinelichtjes, grafkaarsen en leistenen bedrukt met foto van uw dierbare.

Verder organiseren we regelmatig crea-avonden, waarbij u zelf gezellig een avondje komt fröbelen. Hierna gaat u met een mooi product naar huis, denk hierbij aan kerstballen, een glasblok of glazen fles met verlichting. Deze crea-avonden zijn zeker ook geschikt voor beginners, en heel leuk om te doen met bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s. Buiten de geplande avonden kun u hiervoor ook zelf een avond aanvragen, en u kunt aangeven wat u graag zou willen maken. 

Onze kracht ligt in het persoonlijke contact en advies, en het leveren vanaf slechts 1 stuk. Een grote oplage hoeft dus absoluut niet bij ons! We denken graag met u mee, om van uw idee een echt persoonlijk product te maken. 

Contact met ons opnemen kan op vele manieren; telefonisch, via WhatsApp, e-mail, Facebook of de chatfunctie op onze website.   

We leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Bestellen kan via onze webshop www.creakim.nl, en ook kunt u terecht voor de leukste cadeautjes in de nieuwe cadeautjes-kast in onze voortuin.

Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, en u kunt hier via Ideal of contant betalen. Altijd leuk voor een (last-minute) cadeautje dus!

We zijn aanwezig op vele beurzen, markten en braderieën. Hier hebben we natuurlijk de leukste cadeautjes bij, maar ook drukken we dan ter plekke verschillende artikelen, wat veel mensen erg aanspreekt. 

We hopen u snel te mogen verwelkomen als klant van CreaKim, en we wensen u alvast hele fijne feestdagen! 

CreaKim - voor al uw persoonlijke creaties
Beatrixstraat 32
5451ZD Mill
06-20518333
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.creakim.nl