Komend weekend (25/26 november) zit bij De Neije Krant in het kader van het 10-jarig bestaan van deze krant voor elke lezer een uniek gratis lotnummer. Dit overigens alleen bij kranten in de bus, dus niet bij de afhaalplaatsen.

Vul uw gegevens in op het lot en gooi dit lot voor 1 december in de speciale bus bij een van de 5 gemeenschapshuizen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. 

De hoofdprijs bij deze jubileumactie is voor 250,- euro uw kerstboodschappen doen bij Albert Heijn van de Ven in Mill. Maar ook zijn er cadeaubonnen te winnen van grandcafé ’t Centrum, Kasteel Tongelaar, Maarten Manders de echte bakker, Primera Schipperheijn, Buitengewoon Kado, Berends Bloemsierkunst, Eeterij Libre, Bakkerij Verkerk en Zonnenberg Schoenmode. De trekking is donderdag 1 december en zal gedaan worden door wethouder David Solez.

Extra loten

Extra loten a 1,- euro bijkopen en meer kans maken op prijzen plus De Neije Krant extra steunen? Bel of app dan naar 06 10 838 612 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..