Per 1 juni 2023 draagt Ton Ermers de voorzittershamer van het Hobby Centrum Mill over aan Jo van Soest.

Ton heeft ruim 10 jaar deze functie met succes mogen vervullen. Aan de succes formule van het Hobby Centrum Mill heeft Ton zeker een positieve bijdrage geleverd. Het bestuur is bijzonder blij dat ze er in geslaagd is om een nieuwe voorzitter in de persoon van Jo van Soest terug te krijgen. Wetende dat de aankomende tijd een zeer zwaar dossier “toekomstige huisvesting” de rode draad zal zijn. Het traject loopt al jaren van intern- extern overleg. Duidelijk is dat we verwachtingen mogen hebben t.a.v. de nieuwe huisvesting( Locatie Myllesweerd) maar garanties hebben we nog niet.

Jo van Soest, is opgegroeid in Bergen (N. Limburg) en woont al vele jaren in Mill. Binnen het Hobby Centrum is Jo geen onbekende, hij is al geruime tijd de teamleider van de hobby groepen Stamboom Café. Jo is getrouwd met Christien, ook zij is actief bij het Hobby Centrum als teamleider Boetseren.

Jo zijn werkbare leven werd grotendeels opgevuld met hoogwaardige technische beroepen in binnen en buitenland. Zijn bestuurlijke kennis heeft hij opgedaan als bestuurslid van v.v. Juliana Mill - woningbouw project CPO - Mill en diverse advies commissies. Hobby matig is Jo een deskundige te noemen in Paleontologie d.w.z. Fossielen zoeken, prepareren en determineren. 

Wij wensen Jo veel succes. 

Bestuur Hobby Centrum Mill