De afgelopen jaren is tandartspraktijk Samenwerkende Tandartsen Cuijk uit zijn jasje gegroeid, waardoor – tot teleurstelling van het team – de wachtlijst elk jaar langer werd. Het pand aan de Jan van Cuijkstraat had slechts drie behandelkamers, waardoor men slechts een beperkt aantal patiënten kon behandelen. 

Om daar nu definitief een oplossing voor te bieden, verhuist Samenwerkende Tandartsen begin 2023 naar het voormalige Rabobank-pand aan de Smidstraat 24-30. Daar wordt het splinternieuwe zorgcentrum Mediplein gevestigd, waar Samenwerkende Tandartsen Cuijk onderdeel van uitmaakt. ,,Op de nieuwe locatie beschikken we over 6 behandelkamers, in plaats van de huidige 3, waardoor we gelukkig ook de patiënten op de wachtlijst kunnen ontvangen’’, zegt Chef de Clinique Freek Schuurbiers. ,,Het voelt ontzettend fijn om niet meer ‘nee’ tegen een patiënt te moeten zeggen.’’

De patiënten die momenteel op de wachtlijst staan, ontvangen later dit jaar een persoonlijk bericht dat ze begin 2023 aan de Smidstraat 24-30 terecht kunnen. Dankzij de nieuwe, ruime locatie kan de praktijk ook weer nieuwe patiënten ontvangen. Bij interesse kan men hiervoor een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samenwerkende Tandartsen Cuijk staat bekend om haar jonge, enthousiaste team met modern opgeleide tandartsen. Er werken 4 tandartsen (Freek Schuurbiers, Roos van Osch, Jeroen Bousché en Wesley Gerbecks) en 2 mondhygiënisten (Sandra Heijmans en Rafaël Winterberg). Daarnaast beschikt de praktijk over een eigen service-laboratorium voor kroon-, brug- en prothesewerk. Zodoende wordt u altijd snel én goed geholpen.

,,We kijken enorm uit naar de verhuizing en kunnen niet wachten om op de nieuwe locatie onze patiënten te behandelen‘’, zegt Schuurbiers, van de praktijk die ISO-gecertificeerd is. ,,Het wordt echt een prachtige praktijk!”

Wilt u zich aanmelden bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk? Wacht hier dan niet te lang mee, zodat u gegarandeerd een plek krijgt. U kunt zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..