Ook dit jaar heeft dansschool Keep on Movin' weer wat leuks bedacht rond de feestdagen, een eigen opgenomen Kerst videoclip. En wat was het weer geweldig om dit samen te kunnen doen!

De afgelopen weken is dansschool Keep on Movin' bezig geweest met meerdere thema danslessen; er zijn Sinterklaas danslessen geweest waarbij de dansschool Sinterklaas dansjes en spelletjes hebben gedaan en ook heeft de dansschool ook hoog bezoek gehad van Roetveeg Pieten, die samen met alle leerlingen hebben mee gezongen en gedanst!

Ook is er in de afgelopen weken veel geoefend met kerst dansjes. Het einde van het jaar nadert en daarom wil dansschool Keep on Movin’ Iedereen hele fijne feestdagen wensen met een eigen opgenomen Kerst videoclip 2022!

Op 14 december hebben een aantal leden van de volwassen groepen en Demo groepen een videoclip opgenomen. Iedereen kwam in zijn of haar kerst outfit naar Myllesweerd te Mill om daar hun videoclip op te nemen. Alle deelnemers zagen er geweldig uit en dansten hun kerst dansjes op het podium in Myllesweerd.

Vorig jaar hebben de Kids groepen een videoclip opgenomen, die videoclip was toen bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken in de Corona tijd. Dit jaar had dansschool Keep on Movin’ iets anders bedacht voor de Kids groepen en dat waren; Kerst foto’s voor in de kerst videoclip.

De Kids dansgroepen zijn in de afgelopen week ook in hun mooiste kerst outfit naar de dansles gekomen en zijn er op verschillende locaties in Mill en Sint-Hubert mooie kerst foto's gemaakt. Ook deze foto's zie je voorbij komen in de Kerst videoclip van Dansschool Keep on Movin’.

Ondertussen is de kerst videoclip al doorgestuurd naar alle leden van dansschool Keep on Movin' en staat hij op onze facebook pagina; Dansschool Keep on Movin'

Ben jij ook benieuwd naar de Kerst videoclip 2022 of wil je graag meer informatie van dansschool Keep on Movin' kijk dan op onze facebook pagina; Dansschool Keep on Movin’ of op de website www.keeponmovin.nl. Ook mag je altijd een berichtje sturen naar 0650920031

Wij zijn trots op het resultaat! En wij willen alle deelnemers bedanken die hebben meegedaan, want zonder hen was dit natuurlijk niet gelukt!

Wij Renske en Auke van dansschool Keep on Movin' willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig, gezond en vooral een dansend 2023! 

Keep on Movin’