Bewegen is goed voor u en voor uw hersenen. Daar zijn we nu allemaal van overtuigd. De Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid heeft op zich genomen de beweegkaart aan de huidige tijd aan te passen.

Want veel welzijnsorganisaties in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord houden zich bezig met bewegen op elk niveau. En werken in groepsverband is gezellig en goed voor de sociale contacten. Zeker als je daarna ook nog met elkaar een kopje koffie of thee drinkt.

Websites

De beweegkaart is digitaal verkrijgbaar maar u kunt ook op werkdagen tussen 09.00 en 11.00 uur een exemplaar ophalen bij Welzijn Ouderen Mill (v.h. SWOM) in Myllesweerd. De kaart kan ook worden ingezien op de websites www.samenmillensinthubert.nl en www.50plusmill.nl. Op de beweegkaart kun je zien welke mogelijkheden er op het gebied van bewegen zijn en waar en op welk tijdstip. 

Verouderd

Zo’n kaart is per dag verouderd. Graag wijzigingen doorgeven aan Elly Meijnders, tel. 0653582862, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..