De wereld van autoleasing is er een die redelijk ondoorgrondelijk is wanneer je je hier niet zo vaak mee bezighoudt. Wanneer je op zoek bent naar een voordelige leaseauto kan het dan ook lastig zijn om te weten wanneer je met een goed aanbod te maken hebt en wanneer niet.

Er zijn aardig wat begrippen die voor de leek geen betekenis dragen. Bijtelling? Financial Lease? Operational Lease? En wat is eigenlijk het verschil tussen privé en zakelijk leasen? Het lijkt alsof veel websites het bewust zo ingewikkeld mogelijk maken. Dit is echter niet het geval op Auto-leasen.nl, een website van Adventure Media Group gevestigd in Cuijk.

Wanneer je een auto wilt leasen kan het lastig zijn om te bepalen waar je goed aan doet. Voor welke auto ga je? Welke leasevorm? En voor welke looptijd? Op Auto-leasen.nl wordt het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wat houdt deze website in? Hier kun je bij elke leasevorm kijken wat het aanbod is qua modellen en kun je zien waarmee je het meest voordelig uit bent. Uiteraard is het dan wel handig als je weet wat elke leasevorm inhoudt. Daarom wordt er bij elke leasevorm een tekstuele uitleg geboden wat het precies inhoudt op de betreffende pagina. Zo kun je lezen wat een leasevorm betekent, voordat je begint met het vergelijken van alle modellen. 

Op Auto-leasen.nl kun je terecht voor de volgende soorten auto’s:

  • Bedrijfswagens
  • Cabrio’s
  • Coupés
  • Hatchbacks
  • MPV’s
  • Sedans
  • Stationwagens
  • SUB’s

Ook kun je er auto’s leasen van alle automerken, waaronder BMW, Mercedes, Tesla, Volkswagen, Toyota, Peugeot, Citroën, Mazda en Ford.

Hierbij is het belangrijk om te benoemen dat Auto-leasen.nl een vergelijkingssite is waarbij je meerdere offertes krijgt opgestuurd na het indienen van een aanvraag. Hiervoor wordt er samengewerkt met een groot aantal betrouwbare leasebedrijven waardoor je de gelegenheid krijgt om te kijken waar je het meest voordelig uit bent en wat de voorwaarden zijn, voordat je een keuze maakt. Dit kun je in alle rust thuis doen, waardoor je alle tijd hebt om de beste optie te kiezen. 

Er zijn verschillende leasevormen, maar het komt er eigenlijk bij elke constructie op neer dat je een auto huurt, ofwel leaset, van een leasebedrijf. Hierbij word je niet de eigenaar van de auto, maar blijft deze eigendom van de verhuurder. Zij blijven dan ook verantwoordelijk voor de onderhoudskosten, waardoor je financieel gezien precies weet waar je elke maand aan toe bent. Je kunt tenslotte niet voor een dure reparatie komen te staan. Overigens zijn er leasebedrijven die de mogelijkheid bieden om de auto over te kopen voor het restbedrag na het aflopen van het leasecontract, alhoewel de meeste mensen kiezen voor een leaseauto omdat zij het fijn vinden om na een bepaalde periode hun auto in te wisselen voor een nieuwe. 

Al met al biedt een auto leasen dus meer vrijheid en financiële zekerheid. Op Auto-leasen.nl ben je aan het juiste adres wanneer je een auto wilt leasen en wordt het proces zo laagdrempelig mogelijk gemaakt - welke vorm van leasing je ook kiest.